Συγχαρητήρια στην Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσσού(CARS)


Αγαπητοί Συνάδελφοι Ραδιοερασιτέχνες,

 

Το τμήμα Λεμεσού του CARS με μεγάλη χαρά θα ήθελε να σας ανακοινώσει την λειτουργία του αναμεταδότη RV54(πρόην Romeo-4).

 


Το σύστημα έχει βελτειωθεί και προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση από φορητό (portable) σε όλη τη πόλη της Λεμεσού και στα προάστια. Για τη δικιά σας διευκόλυνση και πειραματισμό επισυνάπτω αρχείο για το Google Earth το οποίο θα σας δείξει μία απεικόνιση της απόδοσης του συστήματος. Η απεικόνιση δεν είναι calibrated γι αυτό ενδέχεται να μην είναι 100% αληθινή με τις πιθανότητες λάθους να είναι προς το καλύτερο.

 

Η απεικόνιση της κάλυψης λειτουργεί ως εξής

 


  • Πράσινο=εύκολη πρόσβαση(πλέον του 70% πιθανότητα) με 4W φορητό σε εξωτερικό χώρο

  • Κίτρινο=δύσκλη πρόσβαση αλλά εφικτή(πλέον του 30% πιθανότητα) με 4W φορητό σε εξωτερικό χώρο

  • Κόκκινο=αδύνατη πρόσβαση


Οι οποιεσδήποτε αναφορές σήματος είναι βοηθητικές και θα παρακαλούσα να μου τις στείλετε απαντώντας σε αυτό το email.

 

Με την ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαρηστίες εκ μέρους του συλλόγου και προσωπικά στο Δήμο (5Β4KQ) για την επιμονή και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε καθώς και τα υλικά που πρόσφερε ανιδιοτελώς ωστε να λειτουργήσει το σύστημα τόσο καλά. Επίσης να αναφέρουμε τα μέλη μας 5Β4AKD για προσφορά κεραίας και του 5Β4ALC για προσφορά κεραίας και φίλτρου band-stop για τη ζώνη της ραδιοφωνίας καθώς και σε όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στη προσπάθεια με οποιονδήποτε τρόπο. Τέλος θα θέλαμε να ευχαρηστήσουμε τους 5Β4AEZ και SV8GTQ που μας βοήθησαν στις δοκιμές που έγιναν το τελευταίο καιρό.

 

Με συλλογική προσπάθεια μπορέσαμε να κάνουμε κάτι που φάνταζε αδύνατο.

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλά QSO και 73

 

Μάριος Φωτίου(5B8BE),

Πρόεδρος επαρχιακής επιτροπής CARS, Λεμεσού

 

Popular posts from this blog

Delta Loop Antenna 10m-11m + Balun 4:1