SV1JRF-10 iGATE Internet to RF

Το iGATE που έχω φτιάξει λειτουργεί και σαν internet to rf gate, που σημαίνει ότι μπορείτε να στέλνει και πακέτα από το internet σε rf. Εαν θέλετε να προωθώ την θέση σας σε περίπτωση που έχετε internet aprs ,μπορείτε να μου στείλετε ένα email. Όμως πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες σε αυτό για να μην "γονατίσουμε" το rf δίκτυο του APRS.


1) Θα πρέπει να έχετε ρυθμίσει τον σταθμό σας να στέλνει beacon όχι λιγότερο από μια φορά την ώρα!(1 φορά την ώρα είναι μια χαρά)
2) Να μην έχετε παραπάνω από 2 objects


Εαν τηρείται τα παραπάνω τότε ευχαρίστως μπορώ να κάνω forward την θέση σας σε rf. Το email που θα μου στείλεται θα πρέπει να λέει το διακριτικό που θα θέλετε να σας προωθήσω. Μετά από έναν γρήγορο έλεγχο ότι όλα είναι όπως παραπάνω θα σας προωθήσω σε rf. Σε περίπτωση που αργότερα αλλάξουν οι παραπάνω συνθήκες θα πρέπει να σας αφαιρέσω από τον κόμβο της προώθησης. Και ελπίζω να καταλαβαίνετε το γιατί!!!


email: sv1jrf@yahoo.gr

PS: για να στείλετε μηνύματα από το internet σε rf σταθμό δεν χρειάζεται να μου στείλετε κάποιο email γιατί αυτό γίνεται και τώρα.

73 de SV1JRF

Popular posts from this blog

Delta Loop Antenna 10m-11m + Balun 4:1

DVRPTR v1 - Repeater Interface Cable Schematic