Προκήρυξη Εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ Περιόδου 2015 - ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών/ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Α΄ περιόδου 2015, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 με ώρα ενάρξεως την 11:00 π.μ.
 Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών, θα πρέπει διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα) οι οποίοικατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αττικής - Λεωφ. Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας αυτής, μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.


Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Α΄ περιόδου 2015, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 με ώρα ενάρξεως 10:30.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα Μ.Σ.Θ.Ε.Υ.Ο (ισόγειο), της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής, επί των οδών Τρώων 1 & Χαλκίδος στο δήμο Περιστερίου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας/έδρα τους, εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας αυτής, μέχρι την Τετάρτη 03 Ιουνίου 2015.


Καλή επιτυχία! 
73 de SV1JRF
 

Popular posts from this blog

Delta Loop Antenna 10m-11m + Balun 4:1

DVRPTR v1 - Repeater Interface Cable Schematic